Sfeerimpressie

Sta je te trappelen om op een kampeervlot te stappen en er een bijzondere overnachting te beleven? Krijg alvast een indruk door onderstaande filmpjes, artikelen en blogs te bekijken.

1. Romantisch slapen op een kampeervlot

2. Drone shots: camp on a lake

https://www.youtube.com/watch?v=3Pu_L90cxWk&list=TLGGh6TUbBnmQJMyNDAxMjAyMg

4. Tom Waes en Philippe Geubbels op een kampeervlot

Klik op de foto voor het hilarische filmpje van Tom Waes en Philippe Geubbels op onze locatie in De Wissen!

 

5. Slapen op een vlot bij de bevers | De Volkskrant

“In alle stilte steekt Limburg 700 miljoen euro in een ruig natuurpark, waar paden ontbreken. We struinden twee dagen rond en sliepen op een vlot onder de sterren.’ Lees het hele artikel op de website van Volkskrant.nl.

6. Vlotkamperen. Met drie generaties op een kampeervlot

“Slapen op een kampeervlot is alsof je even leeft in één van de boeken van ‘De schippers van de Kameleon’. Afgelopen weekend sliep ik met drie generaties kampeermeneren op een kampeervlot in de buurt van Utrecht.” Lees het hele artikel op de website van Kampeermeneer.nl.

7. Slapen op het water, wij gingen vlotkamperen

“De week voorafgaand aan het avontuur hebben we de weersverwachtingen nauwlettend in de gaten gehouden, het mooie zomer weer dreigde om te slaan in regen en onweer. Toch maar even checken …’ Lees het hele artikel op Wandawandelt.nl.

8. Kamperen op een Kampeervlot: basic en rust

“De zon komt op, ik zie al een stukje van de sluierwolken en het grijs van de nacht verdwijnt. Nog even kruip ik verder in mijn slaapzak, rustig wakker worden. Onder me hoor ik kabbelend water en de vogels geven een uitbundig concert.’ Lees het volledige verhaal over overnachten op een kampeervlot op Ilovekamperen.nl.

9. Een plek waar je alleen per kano kunt komen

“Waar de vogels voor je neus een optreden geven en waar je alleen het water tegen het vlot hoort kabbelen. Een plek waar je he-le-maal tot rust komt. Namelijk op een kampeervlot in Brabant! Lees het volledige verhaal op de website op Renskeontdektdewereld.nl.

10. Micro-avontuur voor dummies: overnachten op een kampeervlot

“In De Wissen bevinden zich twee vlotten die op ruime afstand van elkaar liggen. Nadat we ons hebben geïnstalleerd op het vlot, is het tijd om de omgeving te gaan verkennen. We stappen weer in de kano en peddelen naar de kant. Hier binden we de kano aan een boom vast en struinen we tussen de paarden door het gebied. Uiteindelijk komen we in het dorpje terecht, waar we bij een lokaal café op het terras ploffen.’ Lees het hele verslag van De Wissen op de blog We12travel.com.

11. Slapen op een kampeervlot

“Samen met twee vriendinnen probeer ik dit eens uit:’s Avonds genieten we van de zonsondergang. De lucht kleurt prachtig en het wordt steeds stiller om ons heen. Hoe lager de zon, hoe kouder het wordt, maar dan duiken we lekker in onze slaapzak en houden nog een tijdje de deuren open, zodat we kunnen genieten van de mooie lucht.’ Doorlezen kan op Eindeloosreizen.nl.